#AGF_OREBRO
HAR DU SPELKORT? STÖD AGF GRATIS
SPONSORER SOARÉN 2015
PARTNERS

AGF ÖREBRO

Stolt gymnastiktradition sedan 1917

- GLÄDJE - GEMENSKAP - UTVECKLING -

 

Träna gymnastik i AGF

Anmäl intresse till Vårterminen 2016 » 
Anmäl intresse för att Bli ledare i AGF »
Anmäl intresse för att starta Ny träningsgrupp i AGF »

KANSLI
Idrottens Hus
Karlsgatan 28, 703 41 Örebro

E-post:  kansli@agforebro.se
Telefon: 070-611 83 53 (Svarar i mån av tid mellan kl. 10-15).
Intensiv tävlingshelg 23-14 april!
2016-04-22 16:30

Helgen 23-24 april är en riktigt intensiv tävlingshelg för många av våra grupper. En hel hög med gymnaster åker till Hammarö för att delta i Mellansvenska Mästerskapen och ett gäng åker till RM1 i Göteborg.


RM-truppen åker med ett gäng till Göteborg och tävlar på RM1.

RM-truppen tävlar i pool 4 som startar 18.05 lördag. Finalen går på söndag.

Länk till livestream publiceras via GF Kennedys hemsida:

http://www.gfkennedy.com/

 
Till Mellansvenska Mästerskapen åker Englatruppen med två lag, AGF trupp 07/08 med ett lag, AGF 05/06 Fortsättning med ett lag, Killtruppen Oscaria med två lag, RM-truppen med ett lag och Pojktruppen deltar som Teamgym Örebro ihop med killar från ÖGF.

 
LYCKA TILL alla gymnaster och ledare!

 

// Niklas

Overaller & Hoodies har anlänt!
2016-04-20 14:30

Overaller & Hoodies har anlänt och finns nu på kansliet att hämta ut för er som beställt!

 

Idrottens Hus, Karlsgatan 28, 2 trp.

 

SMS:a med fördel innan ni kommer förbi för att se att jag är på plats, 070-611 83 53

 

// Niklas

Nå din fulla potential med SportsBasics!
2016-04-12 12:30

Nu finns materialet från SportsBasics som presenterades under Ledardagen VT16 med Mats Mejdevi sammanställt.

 

Klicka här för att komma till dokumentet!

Fuska aldrig med Basics - SportsBasics!

 

Vid frågor eller förbättringsförslag, kontakta Viktor Jansson (Mixen):

E-post – viktor_nr.16@hotmail.com       

 

Mobil – 0736-29 62 88

 

I hallen – Anytime

En härlig lägerdag i Trollhättan!
2016-04-06 11:00
Fullt ös hela dagen!
Lördagen den 2 april genomförde vi en lägerresa till Trollhättans nya gymnastikhall i Arena Älvhögsborg. 67 taggade gymnaster och 11 ledare hoppade på bussarna och var redo för en heldag med gympa, gemenskap och skratt!

Klicka här för att komma till bildkollaget från dagen!

Samling vid Oscaria redan 06.35 för bordning av bussarna. Mia Ström bossade över ena bussen och Kansli-Niklas tog hand om den andra. På ditvägen bjöds det på "Trollhättantipset", en AGF-frågesport som underhöll en bit av de 22 milen. Väl framme vid kl 10 var det dags att dra igång träningen. Vi delade upp oss i 4 grupper och altererade kring 4 olika stationer. Trampolin till mjuk landning, tumbling, fasttrack och trampett till skumgropen! Det östes på till klockan var kring 12 då var det dags att inte den medhavda lunchen. Efter det fortsatte träningen tills klockan närmade sig 16. Det var riktigt bra stämning i hallen, alla hejade på varandra och pushade fram varandra till nya övningar. Kul att se!

Det var även kul att se alla som kämpade sig upp ur skumgropen... Otroligt pulshöjande att ta sig upp! Riktigt kul upplevelse att få testa på att hoppa ut i en sådan. Generellt mycket spännande att vara i en annan hall med lite annat stuk på redskapen och utseende. En fin och modern hall. När klockan slog 16 och vi hade stretchat var det dags att hoppa på bussarna igen. Många trötta och glada gymnaster och ledare inledde resan hem. På hemvägen bjöds det på Gymnastikquiz för de som höll sig vakna, och stämningen var fortsatt på topp. Till slut kom vi hem till Oscaria igen vid 19.15 och en fantastisk lägerdag var över!

TACK till alla gymnaster och fantastiska ledare som gjorde lägerresan möjlig! Detta måste vi göra om framöver.

// Niklas
Årets Klubbmästerskap avgjort!
2016-04-06 10:45
På Annandag Påsk, 28 mars, genomfördes 2016 års upplaga av AGF´s Klubbmästerskap. Det var full fart på Oscaria under såväl förmiddag som eftermiddag. Ca 150 gymnaster deltog påhejade av föräldrar, syskon och vänner i publiken!

* Klicka här för att komma till kollaget med bilder från KM!

(Om ni vill dela med er av era bilder maila Niklas: kansli@agforebro.se eller SMS:a 070-611 83 53).

Under förmiddagspasset deltog majoriteten av startfältet (drygt 100 gymnaster) och det tävlades i bland annat trampett, tumbling, AG-redskap, hjulning på våd och kullerbytta på plint. Under förmiddagen var det smockfullt på läktarna och omkring 280-290 personer hejade på! Fantastiskt kul att se att så många kom och stöttade. Under dagen såldes fika av alla möjliga slag och det gick även att shoppa loss bland AGF-artiklarna vid merchandisebordet.

Alla gymnaster var verkligen superduktiga och kämpade på med gott humör! En hel del nervösa blickar, taggade ögon och lyckliga miner under tävlingens gång som sig bör. Till slut hade vi medaljörerna klara och de fick ta emot lite extra jubel på prispallen. Alla deltagarna fick såklart en deltagar-plakett för sina fina insatser!

Under eftermiddagen var det cirka 50 gymnaster av det något äldre slaget som intog tävlingsgolvet. Vi fick även se ett uppvisningsfristående. Många volter och skruvar senare hade även eftermiddagsgänget tävlat klart och vinnarna korade. Efter att medaljerna delats ut, läktarna blivit tomma och den sista korven ätits upp så kunde vi stänga igen årets klubbmästerskap. Helt klart ett lyckat arrangemang!

TACK till alla gymnaster, ledare, tyckare, funktionärer och publik som deltog till en härlig gympadag tillsammans!  

// Niklas